Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ura prej qelqi mbi Mostar, atraksion i ri për turistët

Mostari në Bosnjë e Hercegovinë njihet për urën e vjetër të shekullit XVI dhe kërcimin prej kësaj strukture prej 27 metrash në lumin Neretva, që rrjedh nën të.

Tani qyteti pritet të krenohet me atraksionin e ri, urën e parë dhe të vetme prej qelqi në lartësi të madhe.

Go to TOP