Ujësjellësi Prishtina: S’ka ujë për ata që nuk e paguajnë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” i ka shkyçur nga shërbimet e furnizimit me ujë të pijshëm në Prishtinë dhe rrethinë, konsumatorët me borxhe 500 deri tre mijë euro.

“S’ka ujë për ata konsumatorë që nuk i kryejnë obligimet e tyre për shërbime të ujit!”, thuhet në njoftimin për media.

Go to TOP