Life Style - Funny

Trendi i grimit të syve që duhet të përdorni për këtë vjeshtë është thjesht frymëzim

Asgjë nuk flet si pamja dhe, veçanërisht në këtë moment, nuk kemi armë më të mirë për të shprehur të gjithë krijimtarinë onë se sa me make-up.

Falë maskave, në fakt, janë sytë ato që kanë rradhën për të shprehur emocionet tona por edhe tendencat e fundit të modës.

Buzëkuqi ka kaluar rnë plan të dyte.

Më poshte njihuni me tendencat e fundit të vjeshtës dhe dimrit 2021:

É tutta una questione di sguardi con le tendenze trucco occhi dalle  passerelle che non puoi perderti