Tentuan të vidhnin në një shtëpi në Zveçan, ia demolojnë orenditë

Persona të panjohur kanë hyrë në shtëpinë e një gruaje në Zveçan, ku kanë pasur për qëllim vjedhjen.

Të dyshuarit i kanë demoluar orenditë shtëpiake.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurorit, rasti në procedurë hetimore.

“Ankuesja femër ka raportuar se person-a të panjohur kanë hyrë në shtëpinë e saj dhe i kanë demoluar orenditë shtëpiake. Lidhur me rastin është njoftuar prokurorit, rasti në procedurë hetimore”, thuhet në raportin e policisë.

Go to TOP