Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Teatri i Gjakovës nis provat për shfaqjen e fëmijëve, ‘Magjistari nga Ozi’

Teatri i qytetit të Gjakovës, “Hadi Shehu” ka njoftuar për fillimin e provave të shfaqjes për fëmijë “Magjistari nga Ozi” me regji të Butrint Pashës.

“Mezi po presim të dalim me premierën dedikuar publikut më të dashur- fëmijëve, me të cilët kaherë kemi hyrë në borxh, por tani e tutje ju premtojmë që do të kujdesemi të mos i lëmë anash asnjëherë”, thuhet në njoftimin e shpërndarë me fotografinë e provave.

Gjatë muajit shkurt teatri i Gjakovës do të shfaq edhe dy shfaqje, “Masë për masë” nga Altin Basha dhe “Farsë në Valvorth” me regji nga Butrint Pasha. /Kosova.info/

Go to TOP