Të shtëna armësh në Breg të Diellit

Të shtëna armësh janë dëgjuar minuta më parë në Bregun e Diellit të Prishtinës.

Ende nuk dihet se a ka të lënduar, e as motivi i kësaj ngjarje.

Në vendin e ngjarjes ka arritur ndihma e shpejtë si dhe policia.

Go to TOP