Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Stomatologjisë iu shtua një shoqatë

Kosovës në lëmin e stomatologjisë iu shtua shoqata “Akademia Kosovare e Estetikës Dentare”, e cila është e para e natyrës së tillë në Kosovë.

Në mbledhjen e mbajtur sot, anëtarët zgjodhën Dugagjin Sokoli kryetar dhe Nalan K. Salah nënkryetare.

Në fjalën e mbajtur Kryetari ndër tjera tha: “Vizioni ynë është i rrënjosur në besimin se estetika dentare nuk është vetëm një profesion; është një art, një shkencë dhe një angazhim i thellë për të përmirësuar cilësinë e jetës për ata që ju shërbejmë. Ai përfshin jo vetëm saktësinë teknike të profesionit tonë, por edhe kujdesin dhe mirëkuptimin që i sjellim çdo pacienti”. /Kosova.info/

Go to TOP