Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Infermierëve

Sot është 12 Maji – Dita Ndërkombëtare e Infermierëve.

Kjo ditë është krijuar në mënyrë që të mund të nderohen të gjithë infermierët në mbarë botën për punën që ata bëjnë.

Ky profesion konsiderohet si shumë i rëndësishëm, pas infermierët kanë përgjegjësi kur bëhet fjalë për shëndetin dhe mirëqenien e njerëzve.

Go to TOP