Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Shkrimtarit Ismail Kadare i dorëzohet çmimi letrar ‘Beqir Musliu’

Sot në Tiranë, shkrimtarit të madh Ismail Kadare, i dorëzua mirënjohje dhe çmimin letrar “Beqir Musliu”.

“Në emër të familjes, falënderova identitetin e lavdishëm të kombit shqiptarë, që na nderoi me pranimin e mirënjohjes dhe çmimit letrar. Ky nder i madh dhe i pazëvendësueshëm për familjen tonë është një shenjë krenarie, për pasurinë kulturore dhe kontributin e Beqes”, ka shkruar në ‘Facebook”, Ilirik Musliu. /Kosova.info/

Go to TOP