Rruga në Podujevë do ta marrë emrin e Doris Pack

Komuna e Podujevës ka njoftuar se do ta emërtojë një rrugë në qytet me emrin e ish-eurodeputetes, Doris Pack

Ceremonia e emërtimit do të mbahet sot në orën 14:00.

Sipas njoftimin, në këtë ceremoni pritet të marrin pjesë kryetari i Podujevës, Shpejtim Bulliqi dhe ish-eurodeputetja, Doris Pack

Go to TOP