Rohde kujton viktimat e gjenocidit në Srebrenicë që ndodhi 29-vjet më parë

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka kujtuar viktimat e gjenocidit që ndodhi 29-vjet më parë në Srebrenicë të Bosnje Hercegovinës.

“Mijëra persona u vranë thjesht sepse ishin myslimanë boshnjakë”.

“Shumë plagë janë ende të hapura, Bosnja dhe Hercegovina vazhdon të kërkojë pajtim. Kujtimi i tyre është një kujtesë për ne”, ka shkruar Rohde në platformën X.

Go to TOP