Kombëtare

Rinia shpreson të përfshihet në zhvillimin e Prishtinës

Blin Ahmeti është një 19-vjeçar nga Prishtina, i cili të dielën votoi për herë të parë në zgjedhje lokale.

Ai uron që kryetari i ri të përfshijë rininë në zhvillimin e kryeqytetit si dhe të përmirësojë infrastrukturën në lagjet e Prishtinës.

Shfaq më shumë
//zikroarg.com/4/3473483