Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Rikthehet funksioni i repartit të dializës në Spitalin al-Shifa

Reparti i dializës në Spitalin al-Shifa është duke funksionuar përsëri, tha Ministria palestineze e Shëndetësisë në Gaza.

Ajo u bëri thirrje pacientëve me dializë në qytetin e Gazës dhe në veri të enklavës që të shkojnë të martën për të marrë trajtim.

Sulmet izraelite janë bërë shkak që deri më tani reparti i dializës në spitalin më të madh në enklavë të mos funksiononte.

Go to TOP