Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Nis spektakli i Big Brother VIP Kosova 2 – banorët me veshje tradicionale këndojnë ‘Himnin e Flamurit’

Ka nisur spektakli i së hënës në Big Brother VIP Kosova 2 me një atmosferë krejtësisht tjetër.
Me rastin e Ditës së Flamurit, konkurrentët janë shfaqur me veshje kombëtare shqiptare.
Veç kësaj, ata që në hyrje nisën të këndojnë njëzëri ‘Himnin e Flamurit’.
Të njëjtit u duartrokitën krejt në fund dhe gjithashtu morën komplimente të shumta rreth veshjes.
Edhe në këtë Prime pritet të ketë situata të ndryshme e të diskutohen ngjarjet që banorët kanë krijuar gjatë këtyre ditëve.
Do të diskutohet veçanërisht debati i ashpër i Gani Gërmisë me Lumbardh Salihun dhe se nga nisi kjo.

Mes tjerash, në këtë mbrëmje do të zgjidhet edhe i preferuari i publikut e më pak të votuarit.

Go to TOP