Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Rama për Procesin e Berlinit: Shqipëria do të mbetet thellësisht e përkushtuar ndaj tij

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, përmes një postimi në “X”, është shprehur se e ka falenderuar kancelarin gjerman, Olaf Scholz për udhëheqjen e tij, me rastin e Kongresit të SPD-së që po zhvillohet në Berlin.

Ai duke shkruar për Procesin e Berlinit, u shpreh se Shqipëria do të mbetet thellësisht e përkushtuar ndaj tij.

“Me rastin e Kongresit të SPD në Berlin, falënderoj sinqerisht kancelarin Olaf Scholz për udhëheqjen e tij. Procesi i rinovuar i Berlinit është vetëm një nga shumë sukseset e miqve dhe aleatëve tanë në Berlin. Shqipëria do të mbetet thellësisht e përkushtuar ndaj këtij procesi si platforma kryesore për bashkëpunimin e nivelit të lartë në Ballkanin Perëndimor”, shkroi tutje Rama.

Go to TOP