उसके घुटनों पर गर्म milf और मुर्गा बेकार है तो इसके द्वारा drilled doggystyle हो जाता है.https://fmdelbuenayre.com.ar/adult/ Devour.jav और lumorianspit गर्म शरद ऋतु सुबह पूरी तरह से इस तकनीकी गले को तोड़कर पूरी तरह से बचाते हैं.free-tube बालों वाली ट्रिबिंग एशियाई कठिन मुर्गा बाहर बेकार है. मेरे अच्छी तरह से एनिमेटेड चेहरा.sex Tigg गोल - मटोल लिटिल टैट पहली बार फॉक्स Fucks.https://www.wasmeinfo.org/sex-videos/ श्यामला खजाना बिल्ली उसकी बालों वाली किशोर बिल्ली के साथ विशाल मुर्गा सवारी!. बैंग कास्टिंग: डार्क बालों वाली निकोल जेड.adult-videos Vixen अंतिम पर्यटक.https://elfemenino.com.ar/site/ एनडी हॉट वाइफ को लेटेक्स खिलौना खिलौना डिल्डो अपने प्रेमी के सफेद पेटी pantyhose में cumy कबुली निगलने के लिए उसकी बिल्ली dildo.https://pastorwillgraham.com/adult-content/ चित्रित मुर्गा बैकबैक और डबल Handjob दो.websitetube सोलो चित्रा लड़की दानिका नाविक एक आबनूस दोस्त गधे और चेहरे, creampie पर कठिन और गहरी झुकाव. 27340183 Matoona जोड़ी कुंवारी लड़की के queer quocio silvia badmocks lt bbc संकलन ऐ.https://www.arasustudio.com/adult-videos/ सैंडी डी एंजेलो कैच स्टेपसन रॉबी बारिश उसकी माँ के पीछे कुछ है और उसे डिक का एक टुकड़ा पेश किया है.https://lawwallet.in/sex-video/
Kosova.info

Punimet në rrjet, KEDS tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

KEDS ka bërë të ditur se më 2 shkurt do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e energjisë elektrike do të ndodh për shkak të punimeve në rrjet.

Punimet në rrjet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

02.02.2023
Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.
NS. 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:
Nga dalja 10kV Shkabaj në Stabiliment tek Kristo Naqi nga ora 11:00 deri 15:00
Pa tension mbesin:
1.NS 10/0.4kV Ambullanta (e KEK-ut) 15019002016
2.NS 10/0.4kV Subotiq 15019002017
3.NS 10/0.4kV Reforma 15019002019
4.NS 10/0.4kV Iber Lepenci 15019002020
5.NS 10/0.4kV Te Bahollet 15019002022
6.NS 10/0.4kV Te Barakat 15019002023
7.NS 10/0.4kV Bujqësia 15019002025
8.NS 10/0.4kV Agron Raqi (restorant Shpati) 15019002159
9.NS 10/0.4kV BENI COM-te Ismeti 15019002162
10.NS 10/0.4kV ARS BETON Shkabaj 15019002166
11.NS 10/0.4kV Euro Beni-Arben Halimaj 15019002180
12.NS 10/0.4kV B. Morava 15019002024
13.NS 10/0.4kV “Italy Recycling LLC” 15019002188
14.NS 10/0.4kV Murtez Binaku 15019002189
15.NS 10/0.4kV Sylevit 15019002026
16.NS 10/0.4kV Ndriçimi publik për autostradë 15019002195
17.NS 10/0.4kV “Al-Petrol”-Arber Kryeziu 15019002196
18.NS 10/0.4kV Lagjja e re Hade -Shkabaj 15019002197
19.NS 10/0.4kV Mazgit Prrojalitë ZPRR 2015 15019002202
20.NS 10/0.4kV Lagjja Fanaj 15019002208
21.NS 10/0.4kV AGROKOR- Bedri Hamiti 15019002160
22.NS 10/0.4kV Ibrahim Bacaliu “HIB PETROL” shpk 15019002214
23.NS 10/0.4kV Agim Gashi NTP “AGIMI COM” 15019002219
24.NS 10/0.4kV N.T.Sh”Bast Trade”Basri Statovci 15019002220
25.NS 10/0.4kV Selman Asllani 15019002221
26.NS 10/0.4kV Flakron Hoxha”American School of Kosova” 15019002223
27.NS 10/0.4kV Shkabaj te Llapashticët 15019002227
28.NS 10/0.4kV Agim Lluka “Radio TV-DUKAGJINI”SH.P.K. 15019002226
29.NS 10/0.4kV 15019002235
30.NS 10/0.4kV NTP MEDIKA SH.P.K Arbër Merovci 15019002237
31.NS 10/0.4kV GOLDEN IMPERIAL SH.P.K. Driton Hoti 15019002240
32.NS 10/0.4kV GOLDEN IMPERIAL SH.P.K. Driton Hoti 15019002241
33.NS 10/0.4kV ONIX PALACE Agron Imer Raqi 15019002243
34.NS 10/0.4kV ONIX PALACE Agron Imer Raqi 15019002248
Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.
Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

02.02.2023
Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ujevara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.
Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

2.
TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
TS 10/0.4kV TS Azmani (kodi: 40041001031) prej orës 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Rr. Ferat Hashani.
Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

Prishtinë

1.
TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Nga dalja 10kV Livadicë në Stabiliment Dumicë Kulla nga ora 09:00 derinë orën 17:00
Pa tension mbesin do të mbesin:
1.NS 10/0.4kV Dumnicë Tihovc 1 14000011126
2.NS 10/0.4kV Dumnicë Uka Drite private 4000011127
3.NS 10/0.4kV Dumnicë Tihovc 2 14000011128
4.NS 10/0.4kV Dumnica e Epërme 14000011129
5.NS 10/0.4kV Dumnicë te Ilmija 14000011218
6.NS 10/0.4kV TSSH Dumnicë te Jetoni 14000011250
7.NS 10/0.4kV TS -shtyllë Azemovit ZPRR 2016 14000011292
8.NS 10/0.4kV TS Dumnicë te shitorja e Bellanit ZPRR 14000011331.
Vendet: Fshati Dumnicë.
Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në rrjetin e tensionit të mesëm për projektin TSSHM – 14000011128.