Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

PSD e ka edhe një mesazh për Kurtin

Partia SocialDemokrate ka edhe një mesazh për kryeministrin Albin Kurti, anipse ai tash e disa orë është duke zhvilluar takime në Ohër lidhur me aneksin e zbatimit të marrëveshjet për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë.

Asdren Shala i PSD’së ka publikuar një fotografi ku shihet lideri i kësaj partie, Dardan Molliqaj dhe disa anëtarë të tjerë.

Go to TOP