Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Pingpong/U organizua java e gjashtë e kampionatit ekipor në ligat U15 (M&F) dhe U19 (M&F)

Në hapësirën e shkollës “Tefik Çanga”, në Ferizaj, u organizuan xhirot tetë dhe nëntë të kampionatit ekipor në ligat U15 A / B dhe femra dhe U19 për meshkuj dhe femra.

Ndeshjet u luajtën në një atmosferë të mirë organizative dhe frymë sportive. Në të dy kategoritë u zhvilluan ndeshje mjaftë interesante dhe me plotë entuziazëm.

Kpp “Shkolla” diskualifikohet nga liga U15 (A) për shkak të mos zhvillimit të më shumë se 3 ndeshjeve. /Kosova.info/

Go to TOP