SPORT

Pingpong, Matkos pharm Dardania fiton derbin ndaj Prishtinës

Me 25 dhe 26 shtator u organizuan xhirot e radhës në ligën e juniorëve dhe superligën për të dy kategoritë.

Me 25 shtator në SHMU “Tefik Çanga” në Ferizaj u organizuan 3 xhirot e radhës në ligën e juniorëve, ku kampioni aktual ‘Lidhja e Prizrenit’ i fitoj edhe 6 pikë të radhës, e me këtë edhe mbron titullin e kampionit në këtë ligë. Po ashtu në të njëjtën ditë u zhvillua edhe 1 xhiro e ligës se junioreve ne të cilën po dominojnë klubet nga Ferizaj, e në 2 xhirot e fundit do të caktohet kampioni.

Me 26 shtator në SHMU “Motrat Qeriazi” në Prizren u zhvilluan 2 xhirot e radhës në superligën e meshkujve dhe të femrave. Ndeshja derbi ndërmjet Matkos pharm Dardania dhe Prishtines, e zhvilluar në Prishtinë me 25 shtator, i takoi Matkos pharm Dardania, e cila me këtë fitore siguroj vendin e dytë 3 xhiro para përfundimit të sezonit, sikur që Lidhja e Prizrenit me dy fitore të radhës siguroj vendin e parë e kështu edhe mbrojtjen e titullit të kampionit për vitin e katërt me radhë.

Ndeshje mjaft interesante ishte ajo ndërmjet ‘Lirisë’ dhe ‘Ahmet Hoxhës’ të cilën e fituan Ferizajasit, e kështu shtuan shpresat për të mbetur në superligë.

Deri në fund të sezoni luftë e madhe për mbetje në superligë do të bëhet ndërmjet 5 klubeve ‘KVPP Prizreni’, ‘Prishtina’, ‘Liria’, ‘Ahmet Hoxha’ dhe ‘Priping’, se cila prej tyre do i bashkëngjitet ‘Vushtrrisë’ në Ligën e parë.

Rezultatet dhe Tabelat

LIGA E JUNIORËVE – MESHKUJ 2021

Xhirovendasmysafir  
18103Kpp Ahmet Hoxha MKKpp Lidhja e Prizrenit13
104Kpp Hasan PrishtinaKpp Maestro31
105Kpp IstoguKpp Sharri03
106Kpp Gani MalokuKpp Vushtrria13
107Kpp SHPP Ahmet HoxhaKpp KVPP Prizreni23
108Kpp Shkolla PrizreniKpp Priping30r.z
19109Kpp Lidhja e PrizrenitKpp Hasan Prishtina30
110Kpp Ahmet Hoxha MKKpp Sharri31
111Kpp VushtrriaKpp Maestro30
112Kpp IstoguKpp SHPP Ahmet Hoxha13
113Kpp Shkolla PrizreniKpp Gani Maloku13
114Kpp PripingKpp KVPP Prizreni03r.z
20115Kpp SharriKpp Lidhja e Prizrenit03
116Kpp Hasan PrishtinaKpp Vushtrria23
117Kpp SHPP Ahmet HoxhaKpp Ahmet Hoxha MK03
118Kpp MaestroKpp Shkolla Prizreni13
119Kpp PripingKpp Istogu03r.z
120Kpp KVPP PrizreniKpp Gani Maloku03

LIGA E JUNIORËVE – MESHKUJ 2021

KlubiLFHPikëMINUS
1Kpp Lidhja e Prizrenit2020060:540
2Kpp Ahmet Hoxha MK2017355:1637
3Kpp Gani Maloku2017354:1937
4Kpp Vushtrria2014648:2634
5Kpp Sharri2011941:3531
6Kpp SHPP Ahmet Hoxha2011944:4031
7Kpp Hasan Prishtina20101036:4230
8Kpp Shkolla Prizreni2061428:4526
9Kpp Istogu2061421:4626
10Kpp KVPP Prizreni2041619:5324
11Kpp Maestro2031719:5323
12Kpp Priping2011914:59183

LIGA E JUNIOREVE – FEMRA 2021

Xhirovendasmysafir  
822IstoguAhmet Hoxha Femrat03
23KVPP PrizreniGani Maloku03r.z
24Peja femratAhmet Hoxha MK03

LIGA E JUNIOREVE – FEMRA 2021

KlubiLFHPikëMINUS
1Ahmet Hoxha Femrat88024:216
2Ahmet Hoxha MK87122:315
3Gani Maloku85316:1113
4Peja femrat8267:1810
5KVPP Prizreni8268:2073
6Istogu8081:2462

SUPER LIGA – MESHKUJT 2021

Xhirovendasmysafir  
1037Ahmet HoxhaLidhja e prizrenit03
38KVPP PrizreniVushtrria32
39PripingLiria  u shty
40Matkos pharm DardaniaPrishtina30
1141Lidhja e prizrenitKVPP Prizreni30
42LiriaAhmet Hoxha13
43VushtrriaMatkos pharm Dardania13
44PrishtinaPriping  u shty

SUPER LIGA – MESHKUJT 2021

KlubiLFHPikë
1Lidhja e prizrenit1111033:522
2Matkos pharm Dardania119229:1620
3KVPP Prizreni115622:2716
4Prishtina105522:2215
5Liria105521:2115
6Ahmet Hoxha114717:2515
7Priping93616:2012
8Vushtrria110119:3311

SUPER LIGA – FEMRAT 2021

Xhirovendasmysafir  
1037SHPP Ahmet Hoxha FemratDrita Femrat  u shty
38Lidhja e Prizrenit FemratPeja femrat31
39Prishtina FemratAhmet Hoxha MK03r.z
40Vushtrria FemratAhmet Hoxha Femrat13
1141Drita FemratLidhja e Prizrenit Femrat31
42Ahmet Hoxha MKSHPP Ahmet Hoxha Femrat  u shty
43Peja femratVushtrria Femrat03
44Ahmet Hoxha FemratPrishtina Femrat30r.z

SUPER LIGA – FEMRAT 2021

KlubiLFHPikëMINUS
1Ahmet Hoxha Femrat1110130:521
2Drita Femrat1010030:320
3Vushtrria Femrat118326:1019
4Ahmet Hoxha MK105517:1915
5Lidhja e Prizrenit Femrat114717:2515
6Prishtina Femrat114714:24132
7Peja femrat110116:3311
8SHPP Ahmet Hoxha Femrat9184:2510

AKTIVITETET E ARDHSHME

Me 2 tetor është paraparë turneu për TOP 8 Minikadet/e, ndërsa me 3 tetor turneu i parë për ditën e boshnjakëve. 

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort