Pesë raste të dhunës në familje për 24 orë – dy në Prishtinë, një në Gjilan, Mamushë dhe Mitrovicë

Policia e Kosovës ka njoftuar për pesë raste të dhunës në familje në raportin 24 orësh.

Sipas raportit të policisë, rastet e dhunës kanë ndodhur në Prishtinë, Gjilan, Mamushë dhe Mitrovicë.

Prishtinë 03.05.2022 – 17:00.  Në lidhje me rastin është raportuar se me  05.05.2022 është arrestuar i dyshuari mashkull  kosovar dhe i njëjti pas intervistimit me vendim të prokurorit të shtetit është dërguar në mbajtje.

Prishtinë 05.05.2022-23:00.  Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi  që i njëjti pas një mosmarrëveshje verbale  e ka sulmuar fizikisht viktimën mashkull kosovar. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Gjilan 05.05.2022-19:00. Viktima femër kosovare ka raportuar se pas një mosmarrëveshje verbale, është sulmuar fizikisht nga i dyshuari mashkull kosovar. Palët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, i dyshuari është arrestuar dhe dërguar në mbajtje

Mamushë 05.05.2022 – 00:30. Viktima femër kosovare ka raportuar se pas një mosmarrëveshje ajo dhe viktima tjetër femër kosovare janë sulmuar fizikisht nga i dyshuari mashkull kosovar. Palët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit , rasti vazhdon në procedurë të rregullte.

Mitrovicë 05.05.2022-16:10.  Viktima femër kosovare ka raportuar se pas një mosmarrëveshje është sulmuar fizikisht nga i dyshuari kosovar. Palët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, i dyshuari është arrestuar dhe dërguar në mbajtje. 

Go to TOP