Përfshihet nga flakët një objekt në Ulije të Leposaviqit

Një burrë është ankuar në policisë dje në Ulije të Leposaviqit iu ishte vënë zjarri një objekti nga druri që ishte në pronësi të tij.

Në raportin 24-orësh të policisë thuhet dyshohet se disa persona të panjohur i kishin vënë zjarrin objektit në fjalë, i cili ka shërbyer për shfrytëzim gjatë verës dhe për vendosje të pajisjeve tjera.

Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për lëndime në njerëz, rasti në procedurë hetimore.

Go to TOP