Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Për shkak të situatës në veri anulohet festivali “Sanremo Giovani” që pritej të mbahej në Prishtinë

Është anuluar festivali “Sanremo Giovani” që pritej të mbahej në Prishtinë.

Ky anulim është bërë për shkak të situatës së krijuar në veri dhe është konfirmuar nga Ambasada e Italisë në Kosovë.

Kujtojmë se Martina Beltrami, Maninni, FIAT131 dhe Noor jishin  artistët italianë që do të performonin në këtë festival.

Ndërkaq, nga artistët shqiptarë pritej performancë nga MC Kresha, Lyrical Son dhe Marsela Çibukaj.

Go to TOP