Osmani: Duhet ta mbrojmë planetin që të gjithë e quajmë shtëpi

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani, ka lansuar një video me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit.

Ajo me këtë rast ka prezantuar disa bukuri natyrore të vendit.

“Ne duhet të veprojmë tani që ta mbrojmë planetin që të gjithë e quajmë shtëpi. Kjo përgjegjësi bie mbi të gjithe ne, individualisht dhe kolektivisht”, tha Osmani.

E para e shtetit theksoi se burimet e jetës duhet të mbrohen në mënyrë që t’i kenë edhe brezat e ardhshme.

“Çdo ditë është Dita e Mjedisit”, tha e para e vendit.

Go to TOP