Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Organizohet turneu TOP 8 për U21

Me 3 dhjetor 2023, duke filluar nga ora 10:00 në Ferizaj është paraparë të organizohet turneu i TOP 8 U21 më të mirë të Kosovës për vitin 2023.

U18 meshkuj te nominuar dhe të ftuar të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

NrEmriVitiKlubiPikë
1Fatih Karabaxhaku2003Kpp Lidhja e Prizrenit450
2Anes Behluli, 22007Kpp Ahmet Hoxha320
3Blend Hajdari2005Kpp Lidhja e Prizrenit300
4Adriatik Maloku2007Kpp Gani Maloku250
5Llukman Beka2004Kpp Vushtrria210
6Akil Mahmuti, 22008Kpp Liria120
7Arlind Lamaxhema2005Kpp Ahmet Hoxha MK120
8Aulon Bivolaku2002Kpp Vushtrria120
REZERVAT
NrEmri e mbiemriVitiKlubiPikë
1Endri Reka, 22007Kpp Shpp Ahmet Hoxha120
2Benjamin Xhaferi2002Kpp Sharri110
3Arti Karabaxhaku2008Kpp Shkolla Prizreni80
4Elnes Aliti2004Kpp Sharri80

U21 femra te nominuara dhe të ftuara të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

NrEmri e mbiemriVitiKlubiPikë
1Alma Mehmeti2002Kpp Drita F400
2Lenë Osmani, 22006Kpp Drita F400
3Shega Hashani2005Kpp Ahmet Hoxha F400
4Leoresa Imeri, 22004Kpp Vushtrria F270
5Anila Hyseni2006Kpp Gani Maloku210
6Ajola Behluli2009Kpp Ahmet Hoxha MK140
7Ariola Hajdari2006Kpp Lidhja e prizrenit120
8Bjondina Hasani2002Kpp Gani Maloku120
REZERVAT
NrEmri e mbiemriVitiKlubiPikë
1Donika Dema2009Kpp Peja F120
2Tana Çitaku2008Kpp Prishtina F120
3Anesa Mahmutaj, 22008Kpp Besa Peje F80
4Elsa Behluli2008Kpp Ahmet Hoxha MK80

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre për TOP 8 U21 më së largu deri më 29 nëntor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

Garat do të zhvillohen secili me secilin, shorti do të hidhet nga komisioni i garave. /Kosova.info/

Go to TOP