Organizohet Kampionati Individual i Kosovës për U19 (KIK U19 2024)

Me 25 shkurt me fillim nga ora 10:00, FPPK do të organizoj Kampionatin Individual të Kosovës për U19.

“Pas parasysh numrin e madh të lojtarëve që pritet të marrin pjesë, turneu do të organizohet në garat individuale, çifte meshkuj, femra dhe të përziera

Paraqitjen e lojtarëve duhet ta bëni deri të mërkurën me 21 shkurt në ora 16:00.

Të drejtë pjesëmarrje në kampionatin për  U19 kanë të drejtë të gjithë lojtarët kosovarë të moshës 10 deri 19 vjeçare, respektivisht lojtarët e lindur në periudhën 1 janar 2005 deri 31 dhjetor 2014 siç parashihet në nenin 6 pika 5 e rregullores për sistemin e garave.

Paraqitjet pas afatit nuk do të merren në konsideratë.

Luteni që lojtarët e paraqitur të i radhitni sipas alfabetit dhe në formën e bashkangjitur

Shorti do te hidhet të enjten me 22 mars online dhe është i hapur për të gjithë përfaqësuesit e klubeve”, thuhet në komunikatën për media të FPPK-së. /Kosova.info/

Go to TOP