Kosova.info

Nëse do që marrëdhënia mes teje dhe partnerit të funksionojë, bëje vetëm këtë gjë

Ka disa faktorë që ndikojnë në jetën tonë e që vështirësojnë komunikimin e marrëdhënien me partnerin.

Arsyeja kryesore është telefoni. Një person e kontrollon telefonin e tij më e pakta 47 herë në ditë.

Prandaj sipas “Bright side” këshillohet që kur jeni në shoqërinë e partnerit të mos e prekni fare telefonin tuaj.

Çiftet të cilët kanë vendosur të mos qëndrojnë në telefon gjatë kohës kur janë bashkë në shëpi, kanë rezultuar më të suksesshëm.

– Jeni komplet të përqëndruar tek njëri-tjetri.

– Krijoni pavarësi nga telefoni.

-Kaloni më shumë kohë të vyer së bashku.

-Komunikoni më mirë.

-Jeni më të sinqertë me njëri-tjetrin.

-Fokusoheni më shumë në nevojat e njëri-tjetrit.

escort mersin - izmir escort