Në pritje të faturave – Kush do ta paguajë rrymën në veri?

Gati 25 vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, rryma në veri do të nisë të paguhet.

Por, nga kush dhe si, mbetet e paqartë.

Qytetarët, shoqëria civile dhe ekspertët kanë kërkuar më shumë transparencë mbi marrëveshjet që rregullojnë pagesën e rrymës nga qytetarët e veriut me shumicë serbe, për të cilët rryma ishte falas deri më tani.

Go to TOP