Bota

Në luftë me zjarret

Shumë vende në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara janë kapluar nga zjarre të fuqishme që po lënë pas shkatërrime të pronave dhe djegie masive të maleve.

Zjarrfikësit dhe forcat tjera të sigurisë po mundohen t’i shuajnë zjarret, por shumë shpesh pa sukses.

Këtu janë pamjet e disa nga zjarret po ndodhin këto ditë.