Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ndërprerësi ikonë “Mute” nuk do të jetë në iPhone 15 Pro

Thashethemet thonë se modelet e reja të iPhone 15 Pro nuk do të kenë butonin Mute Switch.
Në vend të kësaj, ata thuhet se do të shfaqin një buton të ri “Action Button”, i cili do të jetë i programueshëm, duke ju lejuar të zgjidhni funksionin e tij, ashtu si “Butoni i Veprimit” në Apple Watch Ultra.

Nëse thashethemet bëhen të vërteta, ky do të jetë një përmirësim jashtëzakonisht i dobishëm.

Kjo pasi që ndërprerësi i heshtjes, megjithëse ikonik, mund të aktivizojë dhe çaktivizojë vetëm modalitetin e heshtjes dhe nuk mund ta riprogramoni atë për të bërë asgjë përveç kësaj.

Gjithashtu, Butoni i ri i Veprimit mund të ketë funksione specifike në varësi të aplikacionit që po përdorni.

Për shembull, ai mund të shërbejë si një buton diafragmë kur keni hapur aplikacionin e kamerës.

Go to TOP