Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Motorola prezanton një koncept tjetër të telefonit të mençur, që mund të përdoret edhe si byzylyk

Motorola në eventin Lenovo Tech World 23 ka prezantuar disa koncepte interesante që ndoshta kurrë nuk do të mund t’i kemi në dorë, e në mesin e tyre është prototipi i ekranit të adaptueshëm që mund të përdoret në formën e një telefoni modern si dhe byzylyk i mençur.

Kjo pajisje duket sikur prototipi më i avancuar që u prezantua në Lenovo Tech, kurse përveç kësaj janë prezantuar edhe disa funksione të AI për pajisjet e Lenovo që tashmë të gjithë të interesuarit mund t’i blejnë.

Koncepti i telefonit të mençur me ekran FHD+ pOLED, që mund të mbështillet dhe të marrë formën e një byzylyku dhe të përshtatet sipas nevojave të përdoruesit.

Pajisja mund të ndryshojë formë dhe të përdoret si telefon i mençur shumë modern. Koncepti ka ekran 6,9-inç dhe ofron përvojën e plotë Android siç është rasti me telefonat e mençur nga Google.

Go to TOP