Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Mos bo stila, kujdes pak”, Buci i ashpër me Santianën

Buci ka pasur një diskutim me Santianën, ku është shprehur paksa i ashpër.

Ai i ka thënë asaj që të ketë kujdes dhe të sillet më mirë.
“Pse po bën stila, si nervoza, kujdes pak, mos bën stila, sillu më mirë”, është shprehur ai

Go to TOP