Life Style - Funny

Me siguri nuk i keni ditur! Ja për çfarë mund ta përdorni pastën e dhëmbëve

A e dini se pasta e dhëmbëve, përveçse një produkt thelbësor për pastrimin e dhëmbëve, është gjithashtu e dobishme për heqjen e njollave ose pastrimin e sendeve të ndryshme. Shikoni se çfarë mund të pastroni me pastë dhëmbësh:

Bizhuteri

Mund të pastroni sendet e argjendta të shtëpisë dhe bizhuteritë me një sasi të vogël pastë dhëmbësh. Lëreni pastën e dhëmbëve të veprojë për disa minuta dhe më pas shpëlajeni.