Mbi dy mijë gjoba trafiku u shqiptuan për 24 orë në Kosovë

Policia e Kosovës ka informuar se gjatë 24 orëve janë shqiptuar gjithsej 2131 gjoba trafiku.

Ndërkaq policia bën të ditur edhe për aksidentet me të lënduar dhe ato me dëme materiale.

Gjithsej aksidente trafiku me të lënduar në 24 orët e fundit janë 18 ndërsa me dëme materiale 53.

Go to TOP