Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Mbetemi njerëz”: Ukraina ofron këmbimin e ushtarëve të vrarë

Vullnetarët ukrainas zbuluan rreth 20 trupa të ushtarëve rusë të vrarë pranë fshatit Dovhenke, në rajonin e Harkivit.

Mbetjet ishin në pyllin jashtë fshatit.

Trupat janë ekzaminuar dhe janë regjistruar gjësendet personale, si paratë dhe dokumentet.

Pas ekzaminimit mjeko-ligjor, eshtrat e ushtarëve rusë mund të ofrohen në këmbim të trupave të ushtarëve ukrainas.

Pas ekzaminimit mjeko-ligjor, eshtrat e ushtarëve rusë mund të ofrohen në këmbim të trupave të ushtarëve ukrainas.

Go to TOP