Luigj Gurakiqi: Qëndro! I lumi ai që qëndron!

Shkruan: Gjokë PALOKA

Nga viti 1990, ne takime te shumta me politikan/deputet të ngjajshëm ne Zvicër dhe Europë, si Zonja Viola von Cramon, perveq deklaratave ne favor të ardhmenisë së Kosovës, ne plotë raste kemi pas deklarata apo qendrime shumë ma katastrofale se kjo e Zonjës von Cramon. Kjo asht lule.


Nuk do të deklarohem asnjiherë në detale POR sa SHQYPTARIN e kam perjetu tue i “flliqë TIRQIT”, i vjen era FB kur iu perjetoi duartrokitjet e Juaja per disa…. miq e jarana.
Ma e keqja ishte kur ndonjeri, nuk kishte as vezë që me u perballu me situatën. Pak u trimnojshin kur e ndegjonin me vesh, LIVE, nga ne Gërrnaçat e PSHDK-së se si qendrohet e përballohet dinjitetshëm.

Jam imun nga deklaratat e tilla.
Tash kemi shtet.
Me randësi asht sa qendrojnë te tashmit, per ardhmeninë e dinjitetshme të shtetit.
Unë besojë në qendresë!

Go to TOP