Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Lipjan, dy punëtorë shesin mallin dhe nuk ia dorëzojnë paratë pronarit

Policia e Kosovës ka njoftuar se dy punëtorë të një kompanie në Lipjan, kanë shitur një sasi malli dhe paratë nuk ia kanë dhënë pronarit.

Rasti ka ndodhur ditën e premte, rreth orës 16:00.

“Ankuesi mashkull kosovar pronar i një kompanie ka raportuar se dy punëtorët e tij të dyshuarit meshkuj kosovarë, nuk i kanë kthyer shitjen e një sasie të mallit edhe pse e kanë premtuar pronarin se parat do ia kthejnë me datë të caktuar”, ka njoftuar policia.

Dy të dyshuarit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

Go to TOP