Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Lajçak takohet me Nënsekretarin e Kombeve të Bashkuara, flasin për dialogun

Emisari special i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë – Serbi, Miroslav Lajçak, u takua me Nënsekretarin e Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Jean-Pierre Lacroix.

Lajçak, me Lacroixin folën mbi dinamikën në Ballkanin Perëndimor dhe zhvillimet e fundit në dialog.

“Gjithnjë e dobishme për t’i krahasuar shënimet me Nënsekretarin e Përgjithshëm për Operacionet e Paqes të Kombeve të Bashkuara mbi dinamikën në Ballkanin Perëndimor dhe zhvillimet e fundit në dialog. Falëminderit për mbështetjen e plotë”, shkroi Lajçak.

Go to TOP