Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

KFOR-i ka zhvilluar trajnime për kontrollin turmës dhe trazirave

Misionit i KFOR-it në Kosovë ka zhvilluar trajnime për kontrollin e turmës dhe trazirave këtë javë. Ky trajnim bëhet për të vazhduar forcimin e ndërveprimit për të ruajtur aftësitë e tyre ushtarake.

Me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, KFOR ka njoftuar se Njësia e Specializuar Shumëkombëshe personeli italian, Karabinierët dhe personeli çek u stërviten së bashku për të vazhduar forcimin e ndërveprimit të njësisë dhe për të ruajtur aftësitë e tyre ushtarake dhe gatishmërinë operacionale. /Kosova.info/

Go to TOP