Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

KV Klina shpallet kampione në Ligën e Parë (perëndim), femrat

KV Klina shpallet kampione në Ligën e Parë (perëndim), femrat, dhe inkuadrohet në Superligën B nga edicioni i ardhshëm.

Klina u shpall kampione si ekipi me më së shumti pikë, 37 (aq sa pati edhe Peja) pas 17 xhirove të zhvilluara në kampionatin respektiv.

Vashat klinase u dekoruan për suksesin së fundmi nga akterë të rëndësishëm sportiv e institucional.

Medaljet për kampionet i ndanë drejtoresha e sportit në Klinë, Fatjona Gashi, anëtari i bordit të Federatës së Volejbollit të Kosovës (FVK), Abedin Mehani, dhe komesari i garave, Ardian Ibraj. Ndërsa Kupën për kapitenën, Klaudia Gojani, e ndau sekretari i përgjithshëm i FVK-së, Valon Nikqi.

FVK uron Klinën për suksesin në Ligën e Parë dhe i uron fat në garat e Superligës B nga sezoni i ardhshëm.

Go to TOP