उसके घुटनों पर गर्म milf और मुर्गा बेकार है तो इसके द्वारा drilled doggystyle हो जाता है.https://fmdelbuenayre.com.ar/adult/ Devour.jav और lumorianspit गर्म शरद ऋतु सुबह पूरी तरह से इस तकनीकी गले को तोड़कर पूरी तरह से बचाते हैं.free-tube बालों वाली ट्रिबिंग एशियाई कठिन मुर्गा बाहर बेकार है. मेरे अच्छी तरह से एनिमेटेड चेहरा.sex Tigg गोल - मटोल लिटिल टैट पहली बार फॉक्स Fucks.https://www.wasmeinfo.org/sex-videos/ श्यामला खजाना बिल्ली उसकी बालों वाली किशोर बिल्ली के साथ विशाल मुर्गा सवारी!. बैंग कास्टिंग: डार्क बालों वाली निकोल जेड.adult-videos Vixen अंतिम पर्यटक.https://elfemenino.com.ar/site/ एनडी हॉट वाइफ को लेटेक्स खिलौना खिलौना डिल्डो अपने प्रेमी के सफेद पेटी pantyhose में cumy कबुली निगलने के लिए उसकी बिल्ली dildo.https://pastorwillgraham.com/adult-content/ चित्रित मुर्गा बैकबैक और डबल Handjob दो.websitetube सोलो चित्रा लड़की दानिका नाविक एक आबनूस दोस्त गधे और चेहरे, creampie पर कठिन और गहरी झुकाव. 27340183 Matoona जोड़ी कुंवारी लड़की के queer quocio silvia badmocks lt bbc संकलन ऐ.https://www.arasustudio.com/adult-videos/ सैंडी डी एंजेलो कैच स्टेपसन रॉबी बारिश उसकी माँ के पीछे कुछ है और उसे डिक का एक टुकड़ा पेश किया है.https://lawwallet.in/sex-video/
Kosova.info

Kushtet dhe jeta në konvikte, shtëpia e dytë e studentëve

Mungesa e ujit të nxehtë, papastërtia në banja, mungesa e internetit të rregullt, janë disa nga problemet që hasin në përditshmëri studentët e Universitetit të Prishtinës që banojnë në konviktet në Prishtinë.

Qendra e Studentëve në Prishtinë ka tetë konvikte me kapacitet për 3.865 studentësh.

Financohet nga buxheti i Republikës së Kosovës dhe nga të hyrat vetjake që paguajnë studentët.

Buxheti vjetor i Qendrës për vitin 2023, i ndarë nga shteti i Kosovës, është rreth 5.4 milionë euro.

Në këtë qendër mund të jetojnë studentët e rregullt të studimeve bazë nga komunat të paktën 25 kilometra larg Prishtinës, të cilët e kanë mesataren mbi 9.00.

Qendra e Studentëve ofron akomodim të përballueshëm për shumë student të Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina".
Qendra e Studentëve ofron akomodim të përballueshëm për shumë student të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Por, studentët me të cilët ka biseduar Radio Evropa e Lirë, nuk janë të kënaqur me kushtet të cilat i ofron kjo qendër.

Konvikti numër 5 po cilësohet si një nga më të vjetërit dhe me kushte më të dobëta. Studentja Floriana Alija, e cila jeton në këtë konvikt, thotë se fakti që të gjitha vajzat ndajnë banjë kolektive e bën më të vështirë menaxhimin e saj.

“Pastrohen, por vetëm një herë, më së shumti dy herë në javë. Korridoret po ashtu nuk pastrohen, kur hynë në katin e parë, e sheh që nuk është diçka në rregull se vjen shumë erë e keqe prej banjave. Ndriçim nuk ka në banja… janë munduar për t’i rregulluar pak, edhe dyert nuk mbylleshin, shumica e dyerve të banjave nuk mbyllen fare”, u shpreh 21-vjeçarja për Radio Evropa e Lirë.

Papastërtia në banjat e Qendrës së Studentëve.
Papastërtia në banjat e Qendrës së Studentëve.

Edhe studentja E.Ç, e cila po ashtu banon në konviktin numër 5, përveç shqetësimit për mungesën e higjienës në banja, u ankua edhe për internetin jo të rregullt, pasi kjo i paraqet vështirësi për të kryer angazhimet universitare.

“Uji i nxehtë në banja që nuk është 24/7, por është prej orës 08:00 deri në 17:00 më duket”, u shpreh 18-vjeçarja për REL-in.

Studentët tregojnë se në raste kur ka mungesë të internetit, që sipas tyre ndodh shpesh, detyrohen që të abonohen në pako interneti mobil, ndërsa gjatë kohës kur nuk ka ujë të ngrohtë, pavarësisht situatës urgjente, ata duhet të presin deri në ditën e nesërme.

Në anën tjetër, këto pretendime i mohon drejtori i Qendrës së Studentëve, Fatmir Sfishta.

“Për pastërti unë jam i sigurt dhe me masa 100 për qind i demantoj, sepse pastërtia është diçka që shihet, dhe ne kemi kompani e cila është e kontraktuar, e cila ku janë banjat kolektive, nëpër korridore, kompania është e obliguar t’i pastrojë. Ku janë dy dhoma që e kanë një banjë, studentët janë të obliguar ta pastrojnë atë dhe ne u japim mjetet higjienike…. [Banjat pastrohen] çdo ditë, madje edhe të shtunën. Vetëm të dielën nuk punojnë pastruesit, punëtorët e higjienës”, thotë Sfishta për REL-in.

Një lavaman i papastër në Qendrën e Studentëve.
Një lavaman i papastër në Qendrën e Studentëve.

Ai thotë se jetesa në konvikte është e përballueshme sa i përket çmimit, me 20 euro për akomodim dhe 15 euro për mensë.

Çmimi jo i lartë i konviktit është pikërisht njëra nga arsyet pse studentët me të cilët bisedoi Radio Evropa e Lirë kanë vendosur të jetojnë në të.

“E kemi më afër fakultetin, dhe që është edhe më lirë se banesat”, thotë studentja nga Deçani, Leontina Cacaj.

Studentët kanë mundësinë e paraqitjes së ndonjë ankesë ose kërkese përmes një kutie, ku ata mund të shprehin pakënaqësitë e tyre në mënyrë anonime apo publikisht.

“Sigurisht që çdo kërkesë, çdo shqetësim i çdo studenti ne e marrim seriozisht, e shqyrtojmë edhe nëse ka mundësi i bëjmë zgjidhje. Nëse nuk ka mundësi, studentin në fjalë e ftojmë dhe i tregojmë pse nuk ka mundësi që të mos realizohet”, thotë drejtori i Qendrës së Studentëve, Fatmir Sfishta.

Mirëpo, për dallim nga pohimet e drejtorit të qendrës se kushtet në konvikte janë të favorshme për të jetuar, banorët kanë vështirësi të jetojnë me probleme të tilla.