Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kujdes, ekspertët tregojnë objektet që nuk duhet të keni pranë shtratit tuaj kur flini

Është përmendur shumë herë se nuk duhet të përdorim pajisje elektronike pak para gjumit.


Hulumtimet e vazhdueshme e konfirmojnë këtë, ndërsa një studim që u fokusua në marrëdhënien midis përdorimit të celularit dhe gjumit të natës gjeti mënyrën se si ai e ndryshon atë duke e penguar personin të pushojë.

Më konkretisht, një grup njerëzish u ekspozuan ndaj rrezatimit të barabartë me atë që marrim gjatë përdorimit të celularit, ndërsa një grup tjetër u vendos në kushte të ngjashme, por me ekspozim të rremë. Rezultati i studimit tregoi se të ekspozuarve ndaj rrezatimit të vërtetë iu desh më shumë kohë për të hyrë në fazën e parë nga më të thellat e gjumit dhe kur më në fund e bënë, ata shpenzuan më pak kohë në fazën më të thellë të hipnozës.

Go to TOP