Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Krim i dyfishtë, 69-vjeçari ekzekuton vëllanë dhe kunatën, detajet e para

Krimi i dyfishtë në Maqedoninë e Veriut. Një 69-vjeçar ka ekzekutuar me armë zjarri vëllain dhe kunatën e tij.

Lajmi konfirmohet nga mediat vendase, të cilat raportojnë se viktimat janë 71 dhe 62 vjeç.

Vdekjen e bashkëshortëve e ka konstatuar mjeku i Emergjencave nga Gjevgjelia, ndërsa autori është arrestuar nga policia.

Go to TOP