Konferencë ndërkombëtare për zgjidhjen e konfliktit Kosovë-Serbi?

Burimi: Sbunker

Në episodin e parë të Kosovo Dispatch diskutojmë për progresin e kufizuar në dialogun Kosovë-Serbi të lehtësuar nga BE-ja dhe shqyrtojmë mundësinë e një formati të ri të dialogut, duke u fokusuar në idenë e jë konference ndërkombëtare për të arritur një marrëveshje përfundimtare.

Moderatori Visar Xhambazi interviston Milos Pavkoviç, një hulumtues dhe aktivist i shoqërisë civile nga Beogradi, i cili ofron njohuri mbi gjendjen aktuale të dialogut, suksesin e qasjes së BE-së si dhe avantazhet dhe disavantazhet e organizimit të një konference ndërkombëtare.

Go to TOP