Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kjo është arsyeja pse është mirë të rregulloni shtratin tuaj në mëngjes

Zgjimi në mëngjes: për disa, është gjëja më e lehtë në botë, ndërsa të tjerët do të preferonin ta hidhnin orën me zile nga dritarja, nëse kjo nuk do të thoshte të ngriheshin më parë.

Rregullimi i shtratit është një tjetër nga ato gjëra që ka njerëz në të dy anët e spektrit.

Disa e bëjnë pothuajse automatikisht, por të tjerë thjesht i lënë çarçafët pasi të ngrihen.

Por cila prej tyre është më e mirë për ju?

Ne po ju japim tre arsye pse duhet të rregulloni shtratin tuaj çdo mëngjes.

Do të jeni më produktivë

Nuk ka vërtet një fillim më të mirë të ditës sesa të rregulloni shtratin tuaj menjëherë. Të jep ndjenjën se tashmë ke arritur diçka atë ditë dhe kujt nuk i pëlqen ta fillojë ditën në atë mënyrë? Plus, në mbrëmje, kur do të zvarriteni në shtrat pas një dite të gjatë, do t’ju kujtohet se keni bërë diçka të mirë në mëngjes.

Do të flini më mirë

Hulumtimet nga Fondacioni Kombëtar Amerikan i Gjumit tregojnë se njerëzit do të flenë më mirë kur të kenë rregulluar shtratin e tyre. Një shtrat i shtruar duket shumë më i bukur se ai i parregulluar, sigurisht. Kjo i bën njerëzit të shkojnë në shtrat me një ndjenjë të mirë dhe kjo do t’i bëjë ata të flenë më gjatë.

Më pak stres

Ne do ta pranojmë, një shtrat i parregulluar nuk do të shkaktojë aq shumë stres, por rregullimi i shtratit do t’ju bëjë të ndiheni pak më të qetë. Shtrati juaj zë një hapësirë të konsiderueshme në dhomën tuaj të gjumit dhe nëse nuk e rregulloni shtratin tuaj, në mënyrë të pashmangshme do të duket pak i çrregullt. Dhoma juaj e gjumit do të duket më e rregullt dhe më e rregullt nëse rregulloni shtratin tuaj. Në këtë mënyrë, do të ndiheni pak më të relaksuar kur të hyni në dhomën tuaj të gjumit. /Klankosova.tv/

Go to TOP