Kalon Projektligji për Këshillin Prokurorial

Me 61 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në shqyrtim të dytë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e për Këshillin Prokurorial të Kosovës.

Gjithashtu, deputetët me 61 vota pro, i votuan edhe 19 amendamentet e propozuara nga komisioni funksional.

Kuvendi i Kosovës pa opozitën po i vazhdon punimet.

Go to TOP