Ishte kërcënuar me armë trajneri i Arbnor Mujës

Në një sulm gjatë muajit tetor është tentuar që të sigurohet një kontratë profesionale e një futbollisti prej trajnerit të ekipit Royal Antwerp, Mark Van Bommel.

Kjo u bë e ditur tani në një proces gjyqësor në Belgjikë rreth këtij rasti që ishte raportuar në polici.

Njeriu që e kishte sulmuar trajnerin Van Bommel në parking me këtë rast është gjetur fajtor dhe është dënuar me 5 vjet burg.

Në audio incizimet e siguruara nga telefoni është zbuluar edhe kërcinim që i është bërë trajnerit.

Van Bommel-it i është kërkuar që të mos e dërgoj rastin në policia pasi do të vritet ai dhe familja.

I dënuari është identifikuar me emrin Mohamed një 25 vjeçar që më pas është kapur në qytetin Kapellen.

Ndryshe Van Bommel e ka vazhduar punën si trajner i ekipit Royal Antwerp ku luan edhe kosovari Arbnor Muja dhe është afër që ti sjell titullin ekipit pas 66 vjetësh.

Go to TOP