Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

​Hapet depoja e re e vaksinave të IKShPK-së

Është hapur depoja e re e vaksinave të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës.

Ushtruesja e detyrës së ministres së Shëndetësisë, Dafina Gexha-Bunjaku, tha se hapja e kësaj depo kontribon në sigurimin dhe ruajtjen e vaksinave.

Hapjen e kësaj depo e mirëpritën edhe nga USAID dhe UNICEF në Kosovë.

Go to TOP