Gjykimi ndaj Trumpit, kërcënohet me bombë gjyqtari në Nju-Jork

Sot kishte një kërcënim me bombë në shtëpinë e gjyqtarit në Nju-Jork, Arthur Engoron, disa orë përpara se të fillonte diskutimet përmbyllëse në gjyqin për mashtrimin civil ndaj Donald Trump.

“Ne jemi të vetëdijshëm se kishte një kërcënim me bombë kundër gjyqtarit Engoron, tha Al Baker, një zëdhënës i administratës së gjykatës.

Departamenti i policisë dhe skuadra e bombave u përgjigjën në Qarkun Nassau, Nju-Jork.

“Ne kemi pasur shtresa të protokolleve të sigurisë në fuqi që nga fillimi i procedurave. Ato do të vazhdojnë,” tha zëdhënësi. Ai shtoi se shtresat shtesë të sigurisë janë shtuar për sigurinë e Engoron.

“Ne parashikojmë që procedurat të vazhdojnë siç është planifikuar, tha ai.

Go to TOP