Gjinekologu: Burrat shqiptarë kanë humbur fuqinë seksuale, ja çka po pinë

Gjinekologu shqiptar, Shkëlqim Balili ka folur për mungesën e marrëdhënieve seksuale te të rinjtë shqiptarë, teksa ka komentuar gjetjet e  Shoqatës Italiane të Andrologjisë, që kanë kontestuar se deri në vitin 2070 meshkujt mund të humbasin aftësinë riprodhuese.

Balili tha se burrat shqiptarë kanë humbur fuqinë seksuale, teksa ka përmendur stilin e jetesës së tyre.

Ndër të tjera, ai ka thënë se droga po përdoret me të madhe nga të rinjtë, të cilët po bëjnë më pak seks.

“Burrat nuk përkushtohen dhe nuk kontrollohen, nëse ata janë shkaktarët që s’mund të kenë fëmijë. Të rinjtë shqiptarë po pinë më shumë drogë dhe po bëjnë më pak seks. Të ushqehen mirë, të bëjnë stërvitje dhe të bëjnë seks.“, tha Balili.

Go to TOP