Gjeorgjianët që protestuan pushohen nga puna

Tre gjeorgjianë i kanë treguar projektit të Radios Evropa e Lirë, Current Time, se si janë pushuar nga puna apo janë përballur me trysni për të dhënë dorëheqje, pasi kanë kritikuar Qeverinë në internet, apo u janë bashkuar protestave kundër projektligjit të kontestueshëm për “agjentët e huaj”.

Protestuesit dhe opozita thonë se projektligji mund t’i kufizojë liritë qytetare dhe të rrezikojë përpjekjen e vendit për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Go to TOP